Spalatoria de covoare Spot Carpet

About Us

Echipamente moderne pentru o curatare impecabila

Nu facem rabat de la calitate, tocmai de aceea am investit in tehnologie si linii automatizate pentru spalarea covoarelor. Detinem in prezent 5 utilaje industriale care vor face din covorul tau un covor pufos, curat, dezinfectat si parfumat. .

Ai siguranta calitatii: oferim respalare gratuita in cazul in care un aspect al curatarii nu este pe placul dvs !

Misiunea noastra

Ne-am propus sa devenim lider pe piata din Bucuresti si Ilfov în furnizarea de servicii profesionale de curățare a covoarelor, oferind clienților noștri calitate la un pret corect! Contact

Viziunea noastra

Folosind la maxim avantajele tehnologiei si atentia ridicata a angajatilor, putem sa readucem prospetimea si curatenia covoarelor in casele clientilor folosind produse profesionale ,nontoxice de igienizare. Vezi intrebari frecvente

Vrei o curatare impecabila a covoarelor tale ?

Programeaza acum

Valorile noastre

Scopul nostru este satisfacția dvs. (desigur, după munca noastră de curățare). Si ne dorim sa facem acest lucru cu un efort minim din partea voastra. De aceea puteti programa online / telefonic si noi ridicam, curatam si returnam covoarele.

  • Orientat către client: ne servim clienții ca și cum ne-am servi pe noi înșine. Apreciem feedback-ul lor și îl folosim pentru a ne îmbunătăți munca.
  • Profesional si eficient: Alegem cu atenție cele mai bune și mai naturale produse de curățare care dau rezultate uimitoare.
  • Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura un standard ridicat de servicii. Rămânem la curent cu cele mai recente inovații în produse și tehnologii speciale , permițându-ne să aducem tot ce este mai bun pentru o curatare a covoarelor impecabila si fara sa folosim substante nocive.
  • Relatii de durata: Ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, în timp ce ne extindem constant. Ne asiguram de satisfactia fiecarui client in parte, astfel incat sa revina cu incredere pe viitor de fiecare data.
Call Now ButtonSuna acum