Ce Spun Clientii Nostri

Suntem bucurosi ca va putem impartasi cateva din experientele clientilor nostri

Alina Dobre

Am apelat la serviciile SpotCarpet pentru a spala un covor mare si 2 covorase mai mici. Cu toate ca aveam emotii, au venit impecabile, curate si parfumate.In plus, le-au livrat a doua zi, exact cum au promis.Recomand !

Bianca Mihailescu

Avand in vedere ca am un copil care merge de-a busilea si se joaca pe covor foarte mult, spal destul de des covorul si solicit si dezinfectare cu Ozon. Niciodata nu am fost dezamagita de serviciile lor iar preturile sunt mai mult decat decente.

Tudor Sorin

Sunt foarte multumit de rezultate. Am dus in trecut si la alte spalatorii, deci pot face comparatie. Covoarele arata ca noi. Mi le-au adus in folie protectoare, perfect uscate si parfumate.

Claudiu

Bună ziua. Covorul alb din poza este al meu. Calitatea serviciilor acestei firme este peste orice asteptare. Sunt profesioniști, amabili și prompti. Au tot respectul meu. Domnul cu voi!

Maria

Recomand cea mai serioasa spalatorie.

Viorica

De 2 ani spal covoarele la ei. Super calitate, super servicii!

Liviu

Foarte util serviciul de preluare si livrare la domiciliu! Luni au luat covoarele, si marti le-au adus inapoi, curate si uscate, si miros foarte frumos! Personal amabil. Recomand!!

Lavinia

Apreciez rapiditatea si calitatea serviciului. Am doi copii mici, si nu le place fara covoare 🙂 dar baietii de la spot carpet imi returneaza tot timpul a doua zi covoarele perfect uscate. Si nu costa mult, pentru 2 covoare medii platesc 60 de lei. Eu personal sunt foarte multumita.

Call Now ButtonSuna acum