Termeni si conditii

Termeni si condiţii – Spalatoria profesionala de covoare Spot Carpet

Spot Carpet asigură exclusiv servicii profesionale de spălare si curăţare a covoarelor si mochetelor.

Serviciile Spot Carpet pot fi comandate atat de persoanele fizice cât si de cele juridice.

Comenzile se pot lansa telefonic la numerele de telefon: 0786.16.56.56 de Luni până Vineri in intervalul orar 08.30-17 :30 NON STOP pe WHATSAPP la nr 0786.16.56.56  sau PROGRAMARE ONLINE de pe siteul nostru www.spotcarpet.ro

Programările sunt inregistrate in ordinea primirii, in funcţie de capacitatea de producţie si transport a firmei.

Fiecare comandă va fi programată pe zile si intervale orare pentru ridicare/livrare. La momentul ridicării comenzii, beneficiarul va primi un exemplar din bonul de comandă.

Plata contravalorii serviciilor se va face la momentul livrarii, PLATA se face in numerar la sofer sau prin transfer bancar.

CONDIŢII DE TRANSPORT
Transportul (ridicare si livrare) este GRATUIT in Mun.BUCURESTIpentru comenzi mai mari de 7 metri patrati

SE POT COLECTA SI COMENZI MAI MICI DECAT CERINTA MINIMA, IN ACEST CAZ CLIENTUL ACHITA CONTRAVALOAREA COMENZII MINIME

CONDIŢII DE COLECTARE SI LIVRARE
Termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucratoare) de la momentul ridicării

LIMITA DE RĂSPUNDERE
1. Spălarea covoarelor se face cu apă rece si detergent biodegradabili cu ajutorul utilajelor şi echipamentelor specializate. Uscarea se face în încăperi special amenajate cu mediu controlat.
2. Spalatoria Spot Carpet  este absolvita de răspundere în cazul în care covorul se deteriorează in urma proceselor de spălare/uscare sau din cauza unor vicii ascunse (ţesătură nerezistentă la apă, culoare destabilizată, ţesături de surfilare desprinse, franjuri deterioraţi, crăpături sau taieturi apărute pe spatele covorului, desprinderea părţilor cauciucate, desprinderea lipiturilor de bordură, ţesaturi afectate de molii, mucegai sau alţi factori externi).
3. Spalatoria  Spot Carpet  nu îşi asumă raspunderea pentru covoarele din piele, blană naturală, matase, vascoza sau pentru cele care au porţiuni din aceste materiale, aceste articole fiind spălate si uscate exclusiv pe răspunderea clientului.
4. Spalatoria Spot Carpet   nu poate garanta eliminarea petelor dificile. Se vor folosi soluţii speciale pentru îndepărtarea petelor, urmând ca procesul de curăţare/detaşare să fie repetat in măsura în care textura covorului sa nu fie afectată.
5. Spalatoria Spot Carpet  este absolvită de răspundere in cazul neexecutarii prestaţiilor la termen datorita terţilor implicaţi(lipsă energie electrică, lipsă presiune apă, etc.).
6. Spalatoria Spot Carpet   nu este considerată răspunzătoare pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul unei comenzi, dacă aceste daune sau pagube sunt generate in urma uneia dintre urmatoarele situaţii:
Forţa Majoră (făra a se limita la aceasta), care include:
– cauze umane: razboaie, revolte civile, revoluţii, starea de asediu, etc.
– cauze naturale: inundaţii, tornade, incendii naturale, cutremure, etc.

7. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc, in principiu, un grad de 30% pentru orice obiect predat spre spalare

8. Pentru covoarele ovale, calculul pretului se face masurand cea mai mare lungime și cea mai mare latime

9. In situația deteriorării grave a articolelor in timpul procesului tehnologic, din vina Spot Carpet   sau in cazul furtului din unitate constatat de organele de poliție, firma va oferi despăgubiri reprezentând de 3 ori valoarea spalarii articolului, in termen de maximum 30 de zile de la constatare. Daca cererile de despăgubire depășesc suma de 200 lei, clientul va trebui sa prezinte documentul de achiziție al articolului (factura fiscala, bon fiscal etc).

10. Orice covor cu dimensiune mai mica de 1 metru patrat se va tarifa cu 1 metru patrat

11. La preluarea covoarelor de catre Dumneavoastra  aveti obligatia de a verifica daca ati primit toate covoarele, daca sunteti multumiti de serviciul prestat de noi, daca sunteti de acord cu plata ce trebuie sa o efectuati conform bonului fiscal si sa semnati pe formularul rosu receptia / confirmarea incheierii comenzii. Nu recomandam depozitarea covoarelor infoliate mai mult de 48/h – desfoliati covorul dupa receptia acestuia. ATENTIE nu lasati folia de plastic la indemana copiilor – PERICOL DE SUFOCARE!  Reclamatiile primite ulterior receptiei covoarelor nu le luam in considerare

RECLAMAŢII
Reclamaţiile se vor inainta telefonic la numarul de contact  0786.16.56.56 într-un interval de 24 ore de la momentul livrarii, in scris pe email(contact@spotcarpet.ro) sau prin intermediul formularului de contact.

CONFIDENŢIALITATE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Spalatoria  Spot Carpet are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Acest regulament are valoare de contract între Spot Carpet şi beneficiar considerându-se acceptat de comun acord la momentul primirii bonului de comandă SI PRELUARII COMENZII.
Spot Carpet işi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă.

Call Now ButtonSuna acum