Beneficiile curățării organice a covoarelor

Nu există niciun alt articol în casa ta cu care copiii și/sau animalele tale de companie vin în contact mai mult decât covorul tau. Multe produse de curățare a covoarelor de pe piață folosesc astăzi substanțe chimice precum butiloxietanol, numit și butil pentru a vă curăța covorul. Se știe că acest produs dăunează sistemului nervos central, rinichilor, ficatului și sângelui.

Bun pentru copiii tăi! Soluția de curățare este făcută din surse naturale, folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate, cum ar fi coaja de citrice, extract de semințe de grepfrut și extracte de lime, baze de porumb și nucă de cocos, culturi naturale de enzime vii, fibre vegetale, extracte botanice, minerale naturale, vitamine, aloe, soia, oțet de cidru, semințe de spumă de luncă și extracte de frunze de cedru alb. Multe dintre ingredientele utilizate în aceste produse se vor biodegrada în mod normal în mai puțin de 24 de ore. Excelent pentru animalele tale de companie ! Unul dintre principalele beneficii ale curățării organice a covoarelor este că folosește o tehnologie superioară, care folosește un amestec de fante de vid și jeturi de pulverizare pentru a va curata bine covorul. Avantajul acestui lucru este că permite o acțiune de curățare mai amănunțită, în timp ce extrage aproape tot lichidul din covorul tau, făcând un covor uscător care poate fi folosit după aproximativ 3 ore în loc de perioada obișnuită de câteva zile.


Un sistem avansat de curățare a covoarelor organice va pătrunde de fapt adânc în fibrele covorului tău, îndepărtând mult mai bine petele persistente. Acest lucru lasă mai puține șanse ca vechile pete să reapară la suprafață. Ecologic! Soluțiile organice pentru curățarea covoarelor nu au efecte negative asupra râurilor, plantelor, stratului de ozon sau faunei sălbatice. Sunt hipoalergenice, non-toxice, fără parfum artificial, coloranți sau conservanți. Soluțiile organice pentru curățarea covoarelor nu conțin compuși periculoși cum ar fi MEA, EDTA sau TEA, clor, cuaternari, silicon, parfum artificial, alcool liniar din petrol brut, fosfor, glicol eter, butil, caustice, borin, nonil fenol, fenoli sau coloranți, înălbitori optici care sunt toți cancerigeni cunoscuți.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *